öljyä paistamiseen
1 sipuli
2 yksikyntistä valkosipulia (tai aika monta valkosipulinkynttä)
1 iso paprika (punainen)
parsakaali
2-3 porkkanaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
pussillinen katkarapuja
1 purtilo kevyt creme fraichea
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
ripaus chiliä
snadisti currya
hieman basilikaa
pastaa, mieluiten jotain kuitupitoista, esim ruispastaa
1. Silppua sipuli, valkosipulit ja kasvikset.
2. Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä, lisää sekaan kaikki mausteet paitsi basilika. Heitä mukaan porkkanat, parsakaalit ja paprikat ja paistele kunnes ne ovat vähän pehmenneitä.
3. Laita pastat kiehumaan jossain välissä
4. Lisää pilkotut kirsikkatomaatit ja hauduttele hetkinen, lisäile tarvittaessa snadisti vettä. Heitä sitten sekaan creme fraiche ja basilika ja anna makujen tasoittua.
5. Kun soosi maistuu hyvältä, sammuta levy ja heitä mössöön jäiset katkaravut. Kun katkaravut ovat sulaneet ja lämmenneet, voikin alkaa syömään.
Naminami.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti