tiistai 18. lokakuuta 2011

Lämmin halloumisalaatti
















Kaksi isoa annosta tai neljä pienempää alkupalaa

vihreää salaattia, esim tammenlehvä
kirsikkatomaatteja
sipuli
pieni munakoiso
1/2 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1/2 pakettia halloumia (125g)
öljyä paistamiseen
pippuria


1. Pilko sipuli, paprika, munakoiso ja kesäkurpitsa ja paista kasvikset öljyssä pehmeiksi, mausta pippurilla. Valkosipuliakin saa laittaa jos tykkää.
2. Leikkaa halloumi viipaleiksi, kuivaa palat talouspaerilla ja paista samaan aikaan toisella (hyvin kuumalla) pannulla niin että pinta saa kauniin värin. Jos halloumia paistaa märkänä, paistoöljyä räiskyy ympäri hellaa ja käsiä ja voin kertoa että se ei ole kovin mukavaa.
3. Levittele lautasille limittäin salaattia, paistettuja kasviksia, halloumia ja koristele puolitetuilla kirsikkatomaateilla.

Ei kommentteja: